Hår och mode

Att håret är en viktig del av mode och trender har knappast någon missat. Men hur kan man bäst hänga med de trender som dyker upp och anpassa sin frisyr till den för dagen aktuella outfiten.

Till vardag och fest

Även för de som jobbar inom mode så brukar det finnas en stor variation mellan vardag och fest. Man behöver inte alltid använda en otroligt flådig frisyr utan kan istället välja att satsa på självfall eller någon enkel uppsättning som bara tar några minuter. Just nu är det dessutom just dessa uppsättningar som är som mest i mode.

Långt eller kort

Oavsett hur mycket tid man vill lägga på sin frisyr så finns det en sak som begränsar vad man kan göra, längden på håret. Om man har kort år så brukar det oftast inte vara speciellt lockande att vänta flera år på att få det långa håret som krävs för drömfrisyren. För de som har gjort den resan så är det tvärt om så att man inte gärna vill klippa av de hår man så länge odlat ut.

De som har kort eller medellångt hår har här en viss fördel då man idag kan köpa sig högkvalitativt löshår som perfekt passar in med den naturliga hårfärgen. På så sätt kan man på bara någon timme få drömfrisyren som annars skulle tagit år.

Att färga

Ett annat enkelt och snabbt sätt man kan förändra sin frisyr är att färga håret. Oavsett om man bara vill ha en lite annan nyans eller om man färgar håret chockrosa så ger det en mycket stor effekt. I sommar har det varit inne att ha intensiva men naturliga färger så som karamellblont eller jordgubbsrött. Helst enfärgat.