Norrland - Fullt ut mode?

SQRTN säger att de gör Streetwear på Norrländska. Du kanske inte vet det men en Norrland är det något kontroversiellt, många menar att det är precis samma som att säga att någon pratar Svealändska.

Det hindrar inte att kläderna blivit omåttligt populära, kanske har det med trenden av nationalromantik som dragit över Sverige och resten av världen. På bilden ser du en Sqrtn TGN Hood Black, med snörning i halsen och känguruficka. Den här hittare du hos Patches and Pins

Lemmelkaffe - ännu mer intressant?

Lemmelkaffes Kokkaffe-keps är lika spännande den. Hur kunde ett Norrländskt, de kommer från Gällivare, kaffemärke bli mode?

Kokkaffe-kepsen beskrivs av Lemmelkaffe som "Den är bra att ha då man t.ex. hämtar näver eller bryter små torra grankvistar." - är det verkligen vad som sätter trender idag? Ja, så är det nog och visst tusan är det en snygg huvudbonad?

Vårt tredje exempel är Hjortronskjortan, från Jimmy Renlunds Style of Norrland, som startades 2014 i Luleå. 

Kan det finnas något tillfälle i år där Hjortronskjortan inte skulle vara helrätt? Vi tror inte det, vi tror att bäret från de Norrländska myrarna passar precis var som helst.