Påklädd teknik

Något som är väldigt hett just nu på teknikmarknaden är "wearables" kroppsburen teknik. Bara för att att det inte syns på ytan att man är ett modelejon behöver det inte vara så. Modet kan nämlingen sitta i den teknik man bär. Alltifrån en tröja med textilsensorer till senaste aktivitetsmätaren runt handleden.

Just mode kring teknik är idag väldigt hett och det kommer ständigt nya produkter på marknaden. Det är ett mode som funnits med länge men som bara nyttjats av en liten krets. Idag är teknik väldigt hett och det är troligtvis därför det blivit en så stor explosion på marknaden.

Vill du också vara en riktig tekniknörd kommer här några produkter som är ett måste:

  • Hexoskintröjan - en tröja som har sensorer insydda i textilen som mäter allt ifrån andningsfrekvens till hjärtslagsvariationer. Tröjan kopplas upp mot en app som läser av allt så att du ständigt kan hålla koll.
  • Aktivitetsarmband - "Polra Loop - Activity Tracker" är den senaste på marknaden inom denna produkt. Ett armband som du bär på handleden som räknar alla steg och hopp du gör under dagen. Du kan enkelt se vilka aktiviteter som är bra för dig och vad det ger för din hälsa.
  • Heapsylons Sensoria - en socka som hjälper dig vid löpning och som fraförallt ser till att du förhindrar löpskador. Dessa är kopplade mot din telefon så att du kan se löpsteg, fart distans och nedslag. Allt för att få till ett så bra löpsteg som möjligt.