Shoppa billigt

Alla som älskar att shoppa vill väl göra det så billigt som möjligt? På så sätt får du ju ännu mer för pengarna! Men hur gör man då för att shoppa så billigt som möjligt? För den inbitne shopparen finns en mängd knep att ta till för att pengarna ska räcka så länge som möjligt.

Rea och utförsäljningar

För att handla billigt gäller det att ha koll på butikernas reor och utförsäljningar. Vissa säsonger säljer framför kläd- och elektronikbutiker ut sitt sortiment innan den nya säsongens produkter ska få plats i butiken. Mellandagsrean är ett exempel på detta. Även på nätet är det rea, men det kan ju vara lite svårare att hålla koll på. Ta för vana att prenumerera på nyhetsbrev hos dina favorit-webshoppar så missar du aldrig några erbjudande eller utförsäljningar. Genom att vara kund eller ta emot butikens nyhetsbrev kan du ofta också få särskilda erbjudanden om rabatt. Du kan också använda dig av en sajt som håller koll på rean åt dig. På så sätt riskerar du aldrig att missa något erbjudande, och kan få information om resor och rabatter du annars inte hade vetat om.

Jämför priser

På nätet kan du också lätt jämföra priser även när det inte är rea. Det finns idag ett flertal jämförelsesajter på nätet där du kan jämföra priser på allt från kläder, bilar till olika typer av abonnemang och försäkringar. Exempel på sådana sajter är Compricer.se och Pricerunner.se.

Outlets

Det finns också många outlets och så kallade lagerbutiker som säljer framför allt kläder till riktigt bra priser. Här kan det vara bra att titta in regelbundet så att du inte missar några tillfälliga erbjudanden. Även på nätet finns outlets inom många olika typer av varor, bland annat kläder, hemelektronik och skönhetsprodukter.