Trenderna i herrmodet 2017

Hur kommer herrmodet se ut i år? Vi har tagit en närmare titt. Det som gäller är T-shirts med tryck, hängslen och stickat – en look som känns lite retro och som sneglar en del på 90-talet för inspiration.

T-shirt med tryck

Under 2016 så var det trendigt att ha T-shirts med tryck som gav 90-talsnostalgi. Denna trend har fortsatt in i 2017 och omfattar T-shirts som har tryck med slogans, texter som förknippas med specifika företag, rockgrupper och liknande. Dina gamla urtvättade metaltröjor är det alltså bara att bära med stolthet igen.

Hängslen

Hängslen gör en comeback 2017 och kommer att vara väldigt populära under sommarmånaderna. Smala hängslen med mönster som prickigt eller randigt kommer att vara allra mest populärt. Neckwear har ett enormt sortiment av hängslen i flera färger och mönster om du behöver uppdatera din hängselgarderob. Det är ingen specifik färg som gäller, se bara till att dina hängslen är i en färg som går ihop med resten av din outfit.

Stickat

Stickade kläder som cardigans, kappor och liknande är väldigt populära under våren 2017. Du kan läsa mer om detta i denna artikel på Stenströms hemsida. Där nämns även att naturliga och naturella färger är vad som gäller om du vill se riktigt trendig ut i dina stickade kläder 2017.

Så skaffa ett par hängslen, damma av dina T-shirts från 90-talet och dra på dig en naturfärgad cardigan – då är du helt rätt ute.