Underklädestrender 2015

Inför hösten kan det vara extra kul att satsa på något fint under för att liva upp i höstmörkret. Det kan vara både för att känna sig vacker och samtidigt bekväm och för att överraska dig själv eller din partner.

 

Framhäv hudtonen

Om du lyckats få en fin bränna under sommaren och vill framhäva dess fina nyans kan du satsa på ljusa nyanser som framhäver din hudton lite extra. En av höstens trender är också bekväma underkläder som har lite tuffare design och färger. Något som är riktigt snyggt är djurmönstrade varianter, som går i leopard- och zebratryck. Det är en trend som fortfarande hänger med. 

 

Bekväma underkläder

På Familjeliv kan man få trendtips för höstens underkläder. Komfort står högst på trendlistan, med härliga, mjuka material och det trumfar stil just nu. Det innebär släta tyger antingen i enfärgat eller med tryck och dekorativa detaljer. Man kan också satsa också på spets, som är något riktigt stilrent och sexigt. Den trenden är mer eller mindre tidlös så allt du inhandlar med spets kommer att vara fortsatt trendigt ett tag framåt.

Efter sommarens skira färger och tunna material kommer vi nu tillbaka till romantiska och heta färger som vinröd, mörkgrön och kornblå. I övrigt är det dämpade färger som gäller, som beige, brun och grå. Det får gärna vara mycket spets och trosorna kan vara i lägre boxermodell. Du ska alltså känna dig bekväm för då blir du som vackrast!