Unika bikinis

Vad ger inte större självsäkerhet på stranden än en perfekt sittande bikini?

Vem vill inte ha en bikini som är unik, och som skapar en känsla att vara ensam i sitt slag? Och vem vill inte känna att man fullkomligt utstrålar liv, och att man känner sig stolt över den kropp man bär.

Det är höga krav på kvaliteten på bikinin man behöver ha för att uppnå känslan av fullkomlighet. Går man ner på stranden med den känslan känner man sig trygg, oavsett personlighet. Man vill kanske inte vara för flashig, och föredrar att bära en mer anonym bikini, medan man å andra sidan vill framhäva ett aktivt liv, en feminin kvinna som uppskattar den mer lyxiga och världsvana looken.

Hitta din favoritbikini

Den moderna bikinin introducerades under 1940-talets mitt. Den blev snabbt populär bland modeskapare, även om den egentligen inte fann uppskattning bland den stora massan förrän Brigitte Bardot tio år senare stod modell iklädd en bikini. Den pyrde i början av näst intill förbjuden sexualitet och skönhet, men blev så småningom den mest populära klädartikeln i världen.

Modellerna på bikinis finns alltså i mängd, och de flesta finner man hos PHAX. Push-upen ger en fin form och ett bra stöd, hur stor eller liten än bysten är på kvinnan som bär den. På samma sida finns också ett brett utbud av bandeaus, halternecks och triangelbikinis. Vill man avrunda sin egen beach-look kan man kombinera olika bikinis eller baddräkter med andra strandplagg.

PHAXSvimwear.se utkommer varje år med en kollektion för vintermodet och en för sommarens mode. Online-butiken har ett brett sortiment, som garanterar en unik look och känsla för kunden; varje bikini klipps nämligen ur ett enda stycke vävt tyg. PHAX finns i online-butiker i över fyrtio länder världen över. Snabba köp online kombineras med snabb leverans, direkt till din dörr.